EM Kaivuu ja Konetyö Oy

Olemme maanrakennus- kuljetus- ja maastohitsauspalveluita tuottava pk-yritys Uudeltamaalta.

 

Meille asiakaslähtöisyys on ensisijaisen täkeää ja haluammekin onnistua palvelemaan kaikkia asiakkaitamme niin että asiakas voi olla tyytyväinen ensihetkestä työn valmistumiseen asti ja senkin jälkeen. Palvelukokonaisuutemme lähtee asiakkaan tarpeen ja tavoitteen kartoittamisesta jonka jälkeen sovimme yhteistyössä asiakkaan kanssa työn suorittamisesta. On tärkeää että asiakkalla on luottavainen ja turvallinen mieli jättää projekti vastuullemme ja siksi haluammekkin toimia avoimesti koko ajan. 

 

Päivitämme ja kehitämme niin itseämme kuin kalustoa ja työvälineitäkin jatkuvasti vastaamaan paremmin nykypäivän tarpeita ja vaatimuksia. Haluamme toimia vastuullisesti ja luetattavasti niin pienissä kuin isoissakin projekteissa. 

 

Vaikka olemme pieni yritys on meillä suuri sydän jolla palvelemme asiakkaitamme ja teemme työmme. 

Tietoa meistä

Em Kaivuu ja Konetyö aloitti toimintansa 2008 toiminimellä. Alussa yrityksen toiminta alkoi Kymenlaakson ympäristössä asfaltin pohjien teolla. 

 

Yrityksen toiminta ja liikevaihto kasvoi nopeasti, joten vuonna 2013 toiminimi vaihdettiin osakeyhtiöksi. Pääpaino yrityksellä edelleen oli maanrakennuspuolella. 

 

Sittemmin yrityksen kalustoa on päivitetty aina sen hetkisiin tarpeisiin paremmin sopiviksi. Kalustoon on kuitenkin vakituisesti kuulunut huoltoauto, joka mahdollistaa hitsaustyöt ja polttoleikkauksen sekä raskaan kaluston pienet huoltotyöt erilaisissa kohteissa. Maanrakennustöitä varten järjestetään juuri kohteeseen ja tarkoitukseen sopiva kalusto.

 

Em Kaivuu ja Konetyö toimii pääasiassa Uudenmaan, Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueella mutta sovittaessa työt ovat mahdollisia muuallakin suomessa.

Historiaa